Òscar Aparicio torna a ser alcalde de La Bisbal 9 anys després

Òscar Aparicio del PSC torna a ser alcalde de La Bisbal d'Empordà, després de 9 anys, gràcies a l'acord amb Junts i Tots per La Bisbal. D'aquesta manera, Enric Marquès, que havia guanyat les eleccions i ha estat alcalde durant els últims 8 anys, ha quedat relegat de la seva funció.

Òscar Aparicio del PSC ha estat investit nou alcalde de la Bisbal d'Empordà amb 9 vots, gràcies a l'acord entre el seu partit, Junts i TxLB.

D'aquesta manera, Enric Marquès (ERC), que havia revalidat la seva victòria a les eleccions i ha governat com alcalde durant els darrers 8 anys, ha vist com quedava desbancat amb només 4 vots. Alba Solés de la CUP, ha obtingut 3 vots i Bilial Bensahid de la Bisbal En Comú Podem, 1 vot.

El recentment escollit alcalde, Òscar Aparicio, ha transmès la seva il·lusió i la gran responsabilitat que té per afrontar aquest nou repte de canvi per al municipi conjuntament amb l'acord amb Junts i TxLB.

Xavier Dilmé (TxLB), ha comentat que el pacte assolit amb el PSC i Junts, ha estat relativament fàcil, ja que durant els últims 4 anys que tots tres grups han estat a l'oposició, han coincidit amb moltes de les propostes i solucions per al municipi.

Respecte a Eva Rovira (Junts), ha remarcat que el canvi només es podia fer amb formacions de l'oposició i que aquest canvi se centrarà només en els aspectes que no han funcionat del tot.

Ara La Bisbal d'Empordà, amb el nou equip de govern ja format de manera oficial, inicia una nova etapa de canvi, amb noves idees i propostes que s'espera que siguin positives per al municipi i els seus habitants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política