Imma Gelabert presenta l’equip Junts per Castell d’Aro-Platja d’Aro i s’Agaró

El president del Consell Nacional de Junts, Josep Rull, ha participat en l’acte de presentació de la candidatura per a les municipals del 28 de maig, que encapçala Imma Gelabert

La candidata de Junts per Castell d’Aro-Platja d’Aro i s’Agaró a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, Imma Gelabert, va presentar dilluns al vespre a l'Hotel La Terrassa de Platja d'Aro a l’equip de persones que l’acompanyen en aquesta candidatura.

Gelabert presenta a l'equip com un conjunt "de gent diversa, sense etiquetes, que comparteix un objectiu comú: el benestar dels veïns i veïnes". 

D'entre els noms que es van poder veure en la presentació, s'hi trobaven: Marta Serrat, Anna García, Mª José Mayolas, Roman Moner, Cati Corominas, Pep Solé, Mònica Gràcia, Emma Gimbernat o Dani Capdevila, entre d'altres.

El president del Consell Nacional de Junts, Josep Rull, va participar en l’acte de presentació de la candidatura. La Sala de l'Hotel La Terrassa lluïa plena de gent que van voler ser presents a la presentació de l'equip de la candidatura encapçalada per Imma Gelabert.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política