Els Mossos vigilen els jutjats per prevenir accions dels CDR

Els Mossos d'Esquadra han iniciat un operatiu de vigilància dels jutjats per prevenir més accions de protesta dels CDR. El TSJC va ordenar aquesta vigilància davant unes accions que va qualificar "d'atacs intolerables".

En dues ocasions, l'última dilluns passat, activistes dels CDR han omplert d'escombraries i fems les portes dels jutjats de diversos punts de Catalunya, entre ells el de Sant Feliu de Guíxols, i han fet pintades a les paretes. Són accions que formen part de la campanya 'Justícia de merda' per denunciar la repressió contra l'independentisme i el procés penal contra diversos dels seus líders i activistes.

Els sindicats alerten que falten agents


Els sindicats del cos policial, però, han alertat que l'obligació de fer aquesta vigilància ha deixat sota mínims els parcs policials, ja de per si escassos de personal. Qui realitza la vigilància són agents que normalment estan patrullant pel carrer o dins les comissaries atenent als ciutadans.

Per exemple, a La Bisbal, davant la manca d'efectius es va haver de protegir la seu judicial amb una patrulla provinent de Girona. Els representants dels treballadors han alertat que aquesta situació també es podria repetir a Sant Feliu de Guíxols.

Notícies relacionades


El CDR torna a omplir de fems els jutjats de Sant Feliu de Guíxols (04-02-2019)
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política