L'Ajuntament de Begur aprova el cartipàs municipal

Begur

Data: 10/07/2023

El govern municipal de Begur ha tirat endavant el cartipàs pels pròxims quatre anys, després de l'aprovació del ple. El nou govern de Begur comptarà amb set regidors i regidores, dels quals Jordi Carreras, Rafa Criado i Andreu Peñalver seran els tinents d'alcaldessa.

L'Ajuntament de Begur ha aprovat el cartipàs municipal per la nova legislatura. El nou govern local, format per Sempre per Begur i Esclanyà i Més Begur i Esclanyà, ha aprovat la designació dels tres tinents d'alcaldessa i les noves regidories.  

L'alcaldessa begurenca, Maite Selva, també s'encarregarà de les regidories d'Urbanisme, Règim Interior, Sanitat, Serveis Socials i del Consell Municipal d'Esclanyà. El primer tinent d'alcaldessa serà en Jordi Carrerars que repeteix al capdavant de les àrees de Brigada d'Obres i Manteniment, Obres i Serveis i Esports. El segon tinent serà el regidor de Seguretat Ciutadana i Festes, Rafa Criado. Per últim, el tercer tinent d'alcaldessa serà Andreu Peñalver, que gestionarà les regidories de Turisme, Promoció Econòmica, Comunicació, Hisenda, Comerç i Consum.

Pel que fa a la resta de regidors, Lídia Ponce s'encarregarà de la regidoria de Gent Gran i Esclanya; Jordi González de les de Medi Ambient, Platges, Cultura i Igualtat i Manel Vallès serà el regidor de Joventut, Noves Tecnologies, Participació ciutadana i Educació. 

Un cartipàs que les dues formacions volien tenir enllestit abans que comencés la temporada d'estiu.

La temporada estiuenca és molt intensa al municipi i des de l'executiu ja treballen en la gestió del dia a dia. A banda de la feina a curt termini, el nou govern ja treballa amb el projecte de la Font de Baix i el manteniment dels centres escolars. 

Respecte a les polítiques d'estiu, des de l'Ajuntament expliquen que estan en bona línia pel que fa a les mesures contra la sequera i que la gestió de platges segueix la línia de la de l'últim estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política