Junts per Catalunya presenta a Santa Cristina un projecte renovat que encapçala Quintana

Data: 08/04/2019

INTERVÉ: Jaume Quintana, candidat a l'alcaldia de Junts per Catalunya a Santa Cristina d'Aro

Jaume Quintana encapçala la candidatura de Junts per Catalunya a Santa Cristina d’Aro per les eleccions municipals del proper 26 de maig i ho fa amb un projecte nou i carregat de gent jove. El projecte de Quintana defensa un ajuntament més àgil, proper i resolutiu. Durant els propers 4 anys la nova biblioteca ha de ser una realitat, s'ha de resoldre la revisió del Pla General i Quintana també vol millorar la relació amb les urbanitzacions i les entitats del poble.

Quintana es presenta per primera vegada a l'alcaldia del seu poble convençut que a l'Ajuntament hi cal regeneració i gent amb idees noves. El candidat s'acompanya de gent diversa i que assegura que està preparada per governar. Moltes de les persones de la llista estan  vinculades a diferents entitats del municipi. Els cinc primers de la llista després del candidat són Imma Martí, Jordi Avinyó, Rosa Maria Carballude, Zakia Boulahri i Diego Royo.

Dissabte es va presentar el candidat i la llista de Junts per Catalunya a Santa Cristina en un acte a la plaça Mossèn Baldiri i Reixach on hi va ser el candidat del partit per girona a les eleccions generals Jaume Alonso-Cuevillas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política