ERC presenta a Lluís Puig com a candidat a l'alcaldia per les eleccions municipals

Palamós

Data: 23/03/2019

INTERVÉ: Lluís Puig, alcaldable d'ERC a Palamós

Esquerra Republicana de Catalunya segueix presentant els seus caps de llista per a les eleccions municipals. Aquest divendres ha estat el torn de Lluís Puig, que torna a liderar la candidatura amb els objectius de revalidar l'alcaldia de Palamós quatre anys més, de seguir fent república des dels ajuntaments i de fer de Palamós un municipi que doni oportunitats als seus vilatans. 

Pel que fa al programa electoral, els propers dies aniran desplegant novetats, tot i que Puig ha avançat i destacat la importància de tirar endevant projectes com el camí de ronda, per fer un pas endavant en el turisme d'entorn natural; o l'obertura de l'Espai de les Galeries Carme, que donarà moltes possibilitats a les entitats del municipi i als joves. 

L'acte de presentació va esdevenir a l'Escola La Vila i contava amb la presencia de la consellera de Jústicia, Ester Capella, el seu antecessor, Carles Mundó, i un gran nombre de veïns del municipi, que van omplir la sala. 

Nascut a Palamós, Lluís Puig és mestre d’educació física a l’Escola Vedruna de Palamós i, militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2005. El 2015 va ser cap de llista per ERC a les eleccions municipals i va aconseguir guanyar-les, esdevenint alcalde amb 6 regidors republicans en un govern en coalició. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política