Baixar els impostos és un dels focus principals de Compromís amb Torroella i l'Estartit

INTERVÉ: Jordi Cordon, alcaldable de Compromís amb Torroella i L'Estartit

Per tercera vegada Jordi Cordon encapçala una llista electoral per a les eleccions municipals i ho fa amb els mateixos nervis i il·lusió que el primer cop, d'aquí el lema de la campanya "Plegats recuperem la il·lusió". Aquesta candidatura de la qual n'és cap de llista és Compromís amb Torroella i l'Estartit, un nou partit polític que neix amb el municipi i el benestar dels seus veïns com a eixos principals.

Compromís ha marcat diversos focus principals al programa electoral que van des de baixar fins a un 20% els impostos, vetllar i donar especial atenció a les persones grans i ampliar les competències delegables a l'EMD, a recuperar una zona blava àgil i ràpida pels residents, i plantejar polítiques educatives transversals i innovadores tant en educació formal com no formal i informal.

Pel que fa a l'equip que acompanya a Jordi Cordon a les municipals d'aquest 26 de maig, és una llista que conjunta joventut, veterania, experiència i il·lusió amb noms com Paula Pigem, Anna Oliveras, Marc Vila, Joan Ramon Aladid o Eva Garrido. Només dos dels 17 membres que formen Compromís amb Torroella i l'Estartit tenen experiència en gestió municipal, la resta són novells amb una franja d'edat molt jove i amb ganes i il·lusió de tirar en projecte endavant i d'entrar a la política municipal.

L'acte de presentació de la candidatura va comptar amb l'actuació del grup musical 'Love me tender'.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política