Una llicència d'obres mal donada costa 1,6 milions d'euros a l'Ajuntament de Calonge

Una llicència d'obres mal donada costa 1,6 milions d'euros a l'Ajuntament de Calonge
Calonge i Sant Antoni

Data: 01/06/2018

L'Ajuntament de Calonge pagarà 1,6 milions d'euros al promotor de vuit habitatges de la urbanització Font Romà a Treumal que van ser enderrocats el maig del 2016 per excedir l'edificabilitat que hi permetia el POUM. L'Ajuntament ha de fer front a la indemnització perquè va ser aquesta administració qui va concedir la llicència d'obres, l'any 2003. Posteriorment una sentència d'enderroc va obligar a l'ajuntament a tirar a terra els vuit habitatges propers a cala Cristus havent d'invertir 100 mil euros en aquell enderroc.

D'aquell mandat polític amb l'alcalde Josep Rosselló al capdavant se'n deriven quatre sentències d'enderroc: l'Armonia Resort que va costar a Calonge 1,16 milions d'euros amb enderroc i indemnització i les dels edificis Anna I, Llevantí de Mar i el Queixal que l'Ajuntament confia que no caldrà enderrocar-los.

El ple d'ahir dijous va aprovar la responsabilitat patrimonial per l'enderroc dels vuit habitatges i l'Ajuntament passarà a pagar de forma immediata l'indemnització a la societat promotora LGM SA.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política