El ple de Palamós demana l'elaboració d'un pla de mobilitat local

El ple de Palamós demana l'elaboració d'un pla de mobilitat local
Palamós

Data: 10/01/2018

El ple de Palamós va demanar al govern municipal l'elaboració d'un pla local de mobilitat i va fixar el mes d'abril com l'inici del procés de redacció d'un document que l'equip de govern va revelar que ja té molta feina prèvia feta. 

La demanda arriba en forma d'una moció presentada per la CUP i que va rebre el suport d'ERC i PDeCAT des del govern i del PSC des de l'oposició. JxPSJ i la regidora no adscrita Vanessa Mànyic, tot i recolzar la inciativa es van abstenir per les formes.

I és que aquestes van tornar a centrar de nou el debat d'una moció de l'esquerra anticapitalista. Tots els partits van acusar els cupaires d'actuar unilateralment i sense buscar el consens i per tant dificultar que elements importants per Palamós no siguin aprovats per unanimitat.

Crítiques per les formes a banda tant des del PSC com des de l'equip de govern es va recordar que ja hi ha feina feta en matèria de mobilitat i que molts dels punts que s'haurien de solucionar amb el document estan ben treballats ja des de la legislatura anterior.

L'Alcalde Lluís Puig, va posar en valor el fet de tenir feina avançada en una matèria que no és obligatòria en una ciutat del tamany de Palamós. 

Des de la CUP es va justificar la presentació de la moció perquè han detectat que en els processos participatius diverses propostes quedaven en paper mullat per la inexistència d'un pla.

El Ple també va aprovar l'asfaltatge d'un tram de la Ronda de l'Est, entre el carrer de Roqueta i el Camí Vell de la Fosca.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política