Detenen un home de Palafrugell per la protesta dels CDR contra Llarena a Mont-ras

Detenen un home de Palafrugell per la protesta dels CDR contra Llarena a Mont-ras
Aquest dijous al matí la Policia Nacional ha detingut un dels membres dels CDR de Palafrugell que va participar dissabte de l'escridassada al jutge Pablo Llarena a Mont-ras al crit de "benvigut a l'Empordà" i "els carrers seran sempre nostres".

El detingut, el palafrugellenc Carles Ruiz, més conegut com a Xarli, ha estat detingut per atemptat a l'autoritat i ha estat traslladat a la comissaria de la Verneda. 

La CUP ja ha alçat la veu a les xarxes socials demanant el seu alliberament amb el hashtag #llibertatxarli. Paral·lelament, s'ha convocat avui a les 20:00h una concentració ciutadana  davant de l'ajuntament de Palafrugell demanant la seva llibertat.


Llarena va sopar a Mont-ras

Pablo Llarena va sopar dissabte en un Restaurant de Mont-Ras i va rebre la visita d'una quinzena de membres dels CDR de Palafrugell. El jutge instructor de la causa dels fets d'Octubre estava sopant amb el líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i altres persones. En marxar de local, havent sopat cap a la una de la matinada, una quinzena de persones l'esperaven a fora per escridassar-lo.

La seguretat personal del jutge i el polític van decidir encendre les sierenes policials i  marxar a tota velocitat mentre algunes persones donaven copets al cotxe.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política