Dolors Bassa participa en el disseny del seu caganer

Intervé: Maite Calvo, caganer.com

L'exconsellera ara empresonada Dolors Bassa ha supervisat el disseny del seu caganer per aquest Nadal. L'empresa caganer.com, que comparteix amb ella el vincle amb Torroella de Montgrí, va contactar amb ella al centre penitenciari de Puig de les Basses a Figueres per celebrar una reunió on li van mostrar el seu nou caganer i van pactar conjuntament els colors i el disseny de la figureta per personalitzar-la. 

Des de caganer.com expliquen que Bassa va rebre amb il·lusió i sorpresa la notícia que tindria la seva pròpia figura escatològica, que han impulsat per denunciar la seva situació arreu. 


Reinserció social

Fa temps que caganer.com va signar un conveni amb el centre penintenciari de Puig de les Basses perquè alguns dels seus interns, entre els quals no es troba Bassa, participessin d'un taller per pintar caganers. Un pacte que busca la reinserció social d'aquests presos per mitjà d'una feina remunerada que els permet sortir unes hores de la cel·la i ajudar econòmicament les seves famílies. 
Cada mes surten milers de figures d'aquesta presó, que actualment s'encarrega de pintar la major part dels caganers de l'empresa de Torroella de Montgrí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política