Apareixen cartells de "Municipi de la República Catalana" al llarg del Baix Empordà

Apareixen cartells de
Baix Empordà

Data: 11/03/2018

Fotos: CDR Figueres, Facebook

La Bisbal d'Empordà, Torroella de Montgrí, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d'Aro, Pals, Verges, Jafre, Vilopriu... Són alguns dels municipis que aquest cap de setmana es van despertar amb el cartell "Municipi de la República Catalana" al costat dels cartells del nom de la població que se solen situar a les entrades d'aquestes. 

Tot i aconseguir-se una imatge de certa oficialitat en molts dels casos, la iniciativa no seria dels ajuntaments ni de cap institució, sinó que es correspondria a l'acció dels diversos CDR que hi ha organitzants al llarg i ample del territori.

Respostes en forma de quiexa formal

Durant mateix dissabte les rèpliques no es van fer esperar. Castell-Platja d'Aro és un dels municipis on hi va haver més activitat. El portaveu del PSC i regidor de Promoció Econòmica, Maurici Jiménez, va fer públic a les seves xarxes socials que demanaria als companys de govern que "la brigada municipal procedeixi a la retirada d'aquesta cartelleria". El grup platjarenc de Ciutadans va anar més lluny i va explicar al seu perfil de Twitter que havien denunciat a la Policia Local la presència d'aquests cartells. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política