Teresa Ferrés es retira de la política activa

Palamós

Data: 06/06/2018

Teresa Ferrés no repetirà com a cap de llista del Partit Socialista de Catalunya de Palamós de cara les properes eleccions municipals. La qui va ser alcaldessa entre el 2003 i el 2015 ha decidit retirar-se de la política activa després de 20 anys dedicada la política municipal.

Es tracta d'una decisió molt meditada que arrenca la mateixa nit electoral del 2015 quan va perdre els comicis. Ella mateixa explica que davant els resultats va veure clar que el final de la seva carrera havia arribat però va preferir sospesar-ho bé. Fa unes setmanes ja ho va comunicar al seu entorn més proper i ara ho ha anunciat de manera oficial.

Al darrera deixa dues dècades de dedicació política, una part dels quals les ha viscut des de la primera línia de l'Ajuntament de Palamós on va ser alcaldessa durant 13 anys amb pactes de govern amb l'Entesa i ERC. Una etapa en la que considera que van modernitzar l'Ajuntament i van fer una clara aposta per les qüestions socials.

A partir d'avui Teresa Ferrés fa un pas al costat, dedicant-se a projectes empresarials i fent assessorament polític, perquè la seva experiència pugui servir a noves generacions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política