Sergi Brull és el nou alcalde de Pals

Pals

Data: 04/12/2017

Sergi Brull ja és el nou batlle de Pals. Després de que Sílvia Monar renunciés a l'alcaldia el dijous passat, Brull li ha agafat el relleu aquest dissabte, tal i com estava estipulat en el pacte de govern signat entre Junts per Pals i l'antiga Convergència i Unió el juny del 2015. 

El portaveu del PDeCAT a Pals és des d'ara, doncs, l'alcalde. Així s'ha votat per majoria absoluta de sis vots sobre un total d'onze en el ple de presa de possessió d'aquest dissabte. En la sessió plenària, que ha durat poc més de mitja hora, Brull ha fet balanç positiu de la feina feta en els dos anys i mig de govern conjunt amb la formació liderada per Monar. Acompanyat de familiars, amics i companys de partit com el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català,  ha destacat diverses accions com, per exemple, l'augment pressupostari en les partides de jardins, espais públics i manteniment de carrers, l'aposta per les energies sostenibles i l'estalvi energètic o la reducció de l'endeutament públic fins a xifres de menys del 10%.

 També s'ha posat deures en qüestions a millorar com l'agilització dels tràmits, els treballs de recollida de residus i neteja o les obres a la carretera principal del poble. En el seu discurs d'investidura, però, el punt en el que més ha insistit ha estat el de voler treballar conjuntament amb totes les formacions palsenques, també les de l'oposició. 

Nascut a Palamós el 1979, Sergi Brull és Titulat en Enginyeria Tècnica Forestal per l'Escola Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida. Des del 2005 que està vinculat amb l'Ajuntament de Pals, quan hi va entrar a treballar com a Tècnic de Medi Ambient. Va ocupar aquesta feina fins al 2015, quan va entrar al govern com a Primer Tinent d'Alcalde i va encarregar-se de les regidories de Serveis, Medi Ambient i Agricultura. Ara li toca assumir el lloc de Sílvia Monar, que seguirà vinculada al consistori palsenc com a regidora de Turisme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política