Marc Calvet encapçalarà la llista d'Esquerra Republicana a les municipals 2019 a Torroella

L'assemblea dels republicans de Torroella de Montgrí i l'Estartit, celebrada a la Casa dels Pastors, va escollir per unanimitat a Marc Calvet per liderar el projecte d'ERC.
 
Calvet, actual regidor de participació ciutadana, promoció econòmica, comerç i mercants substituirà a l'actual alcalde Josep Maria Rufí, que fa unes setmanes ja va anunciar que no tornaria a liderar la llista republicana.
 
Marc Calvet, va manifestar durant l'assemblea que la seva voluntat per liderar el projecte d'ERC a Torroella de Montgrí i l'Estartit sorgeix "per tal d'aportar al municipi un projecte d'esquerres, independentista i amb capacitat de govern", i va afegir que "venim a treballar pel poble i en aquest equip i cap tothom, gent amb maneres de pensar molt diverses però amb la voluntat compartida de treballar per tal de millorar la qualitat de vida de la gent de Torroella i l'Estartit".
 
De 47 anys, Marc Calvet és Tècnic en automatització industrial en una empresa de serveis.
Regidor a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit des del 2011, actualment porta les regidories de participació ciutadana, promoció econòmica, comerç i mercats.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política