El PSC alerta que el nou contracte dels aparcaments pot ser un "mal negoci"

Palamós

Data: 19/02/2019

INTERVÉ: Joan Gea, regidor a l'oposició (PSC) a Palamós / Lluís Puig, alcalde de Palamós / Joan Bohigas, regidor a l'oposició (CUP) a Palamós

Palamós ha perdut aquest any la concessió dels espais d'aparcament de Ports de la Generalitat a la Planassa i a la Platja Gran i li queden ara per gestionar els aparcament de Castell, la Fosca i el de l'antiga Cooperativa La Equitativa. El govern treu a licitació la gestió d'aquests aparcaments en un contracte de serveis que surt per 250 mil euros. Tal i com marca el plec de clàusules del nou contracte l'empresa que guanyi el concurs rebrà els diners de l'Ajuntament i haurà de donar el total de la recaptació a les arques municipals. Des de l'oposició el regidor socialista Joan Gea (PSC) va demanar al govern que es revisi el contracte i sobretot que faci una previsió d'ingressos perquè pot ser un mal negoci.

L'alcalde va precisar que sí que es deixarà de cobrar el que arribava dels aparcaments de la Planassa i de la Platja Gran però que si volguessin com a empresa optar a gestionar-los el cànon a pagar seria molt més car del que es pagava fins ara i el negoci tampoc seria el mateix. Tot i aquesta pèrdua obligada per llei l'alcalde va destacar que ara l'Ajuntament cobrarà la totalitat del que es recapti dels aparcaments de la Fosca, Castell i la Cooperativa.

Des de la CUP tampoc ho veuen clar i van demanar una vegada més que s'estudiï la municipalització del servei d'aparcaments.

L'alcalde va assegurar que s'han suspesat les diferents opcions i la millor opció és donar-ho a una empresa privada. L'equip de govern creu que la recaptació dels aparcaments cobrirà la despesa que de moment surt per 250 mil euros però que és provable que amb el concurs i la posterior licitació vagi a la baixa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política