Sergi Sabrià és el nou viceconseller d'Estratègia i Comunicació del Govern

Palafrugell

Data: 23/01/2024

El nom del palafrugellenc Sergi Sabrià està sonant més del que és habitual aquestes últimes setmanes. Fa uns dies el motiu va ser la confirmació per part dels Mossos d'Esquadra que havia estat espiat amb Pegasus, i avui, dimarts 23 de gener, el motiu recau en el fet que passa a ser el nou viceconseller d'Estratègia i Comunicació del Govern.

El palafrugellenc Sergi Sabrià és el nou viceconseller d'Estratègia i Comunicació del Govern de Pere Aragonès des d'aquest dimarts 23 de gener. Així ho ha anunciat el mateix President de la Generalitat aquest matí en una roda de premsa al Palau on ha argumentat que els canvis tenen per objectiu reforçar l'estructura ja existent de l'executiu per afrontar els desafiaments que venen, com la gestió de la sequera, les negociacions sobre qüestions com l'amnistia i la sobirania, o el traspàs de competències en Rodalies. Hem parlat de canvis, en plural, perquè també s'hi inclou el nomenament de Laura Vilagrà com a nova vicepresidenta.

Abans de ser nomenat avui com a viceconseller d'Estratègia i Comunicació, era el director de l'oficina de la mateixa Viconselleria d'Estratègia i Comunicació. Ara té al davant el repte i la tasca de reforçar-la.

Sergi Sabrià va ser l'alcalde de Palafrugell entre els anys 2009 i 2011, tot i que va estar lligat a la política local palafrugellenca molt més temps, concretament del 2007 al 2015.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política