Empresaris i Ajuntament signen el pla de comerç local de Castell-Platja d'Aro

Intervé: Maurici Jiménez, regidor de promoció econòmica de Castell-Platja d'Aro

Acord ferm per començar a desplegar el pla de comerç local de Castell-Platja d'Aro. El sector públic i el privat han signat el pacte de comerç amb el que pretenen transformar el teixit comercial de cara els propers anys. 

Ajuntament i les diferents entitats empresarials del municipi han estat presents en aquesta jornada que ha volgut ser el tret de sortida al pla de comerç que pretenen desplegar en els propers quatre anys. 

Durant els darrers anys s'ha treballar intensament amb aquest pla que avui està aprovat pel consistori i que ara amb el compromís de les dues parts ha de començar a caminar. Representants dels prop de mil establiments tant comercials, com de restauració, hotelers, oci o d'altres activitats han assistit en aquesta jornada de presentació i signatura d'aquest pla de comerç que vol millorar el funcionament dels comerços, la imatge que projecten i l'entorn que els acompanya.

La jornada s'ha celebrat en el marc de la Setmana del Comerç de Catalunya que es tanca aquest diumenge, una iniciativa que té com a objectiu apropar al sector comercial, donar eines per millorar la seva competitivitat i també esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement.

Notícies relacionades: http://www.tvcostabrava.com/redaccio/economia/treball/castell-platja-daro-aprova-el-pla-local-de-comerc-que-preveu-peatonalitzar-alguns-carrers

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política