El Consell Comarcal presenta el Pla de Reactivació Econòmica del Baix Empordà

El Consell Comarcal del Baix Empordà dóna a conéixer el Pla Integral per a la reactivació econòmica i l'acompanyament social del Baix Empordà. Un pla en el que s'ha estat treballant el darrer any conjuntament amb ajuntaments, tècnics, associacions i entitats a través de diverses taules de treball telemàtiques.

El repte marcat amb la creació del Pla és el de desenvolupar actuacions i projectes que permetin diversificar l'economia de la comarca de forma sostenible i respectuosa amb el territori, promovent la generació d'ocupació de qualitat, garantint la igualtat d'oportunitats de la població de la comarca, i treballant per a l'eliminació de les bretxes socials i la inclusió social dels col·lectius vulnerables.

En concret, el Pla estableix tres eixos estratègics de treball a partir dels quals s'han proposat diferents actuacions i accions de les quals en destaquen la potenciació de la industria agroalimentària vinculada a la terra i al mar, la desestacionalització del turisme, i la millora dels polígons d'activitats econòmica i del transport públic, entre d'altres.

El projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política