Annamaria Mercader lidera Junts per Catalunya a Torroella de Montgrí i l'Estartit

INTERVENEN: Annamaria Mercader, alcaldable de Junts per Catalunya a Torroella de Montgrí; i Ramon Planas, presidenciable de l'EMD

L'actual regidora de Cultura i Educació i número 2 de la llista de Junts per Catalunya a Torroella de Montgrí i l'Estartit, Annamaria Mercader, és qui finalment lidera la candidatura després que Sandra Bartomeus comuniqués als membres de la llista la decisió d'aturar provisionalment la seva activitat política per motius de salut i recomanació mèdica. Tot i aquest fet d'última hora, el pròxim 26 de maig Bartomeus figurarà com a cap de llista de la candidatura, ja que la mesura presa és de forma provisional.

D'aquesta manera Junts x Cat-Torroella i l'Estartit ha presentat a Annamaria Mercader com a nova candidata a l'alcaldia d'un nou projecte al municipi impulsat per diferents partits, plataformes ciutadanes i ciutadans independents a títol individual que s'han incorporat a un projecte transversal i ampli en l'àmbit local. La seva llista agrupa a regidors de l'actual equip de govern i de l'oposició, amb un projecte que ha buscat unir diferents sensibilitats que vulguin treballar pel municipi i també amb una visió de país.

Pel que fa al programa electoral, volen donar molta importància al dia a dia de la societat del municipi i, conjuntament amb les inversions relacionades amb aquest àmbit, aquests en seran els punts clau.

Per altra banda aposten per arreglar la façana marítima de l'Estartit i lligar-la a la zona comercial de manera que fomenti el comerç i el turisme.

A l'acte de presentació de la candidatura hi ha participat la candidata a l'alcaldia Anna maria Mercader, el presidenciable de l'EMD Ramon Planas, i també el diputat al congrés Jaume Alonso-Cuevillas.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política