Pere Albó repeteix al capdavant del Moviment d'Esquerres de Sant Feliu

INTERVENEN: Pere Albó, Anna Bigas i Pere Moreno; números 1, 2 i 3 de MES Sant Feliu de Guíxols

El Moviment d'Esquerres de Sant Feliu de Guíxols ha presentat aquest dissabte l'equip de gent que encapçalarà la seva llista a les eleccions municipals del 26 de maig. Al capdavant hi repetirà una legislatura més com a número 1 Pere Albó

Albó, qui va ser alcalde pel PSC entre els anys 2007 i 2010, repeteix amb el MES després de quatre anys de vida a la ciutat i tenir un regidor dins del ple municipal. El projecte, una branca del socialisme català que està a favor del dret a l'autodeterminació, ha adquirit un to més reflexiu després de l'impuls del 2015 i vol consolidar-se. Volent ésser un referent de les esquerres i el progressisme  a Sant Feliu també s'han donat a conèixer els noms que ocuparan la segona i la tercera plaça de la llista, Anna Bigas i Pere Moreno, que són la gent que políticament han acompanyat Albó des de fora del consistori fins ara.

El Moviment d'Esquerres s'ha sumat al projecte d'Unitat i Progrés Municipal de Torroella de Montgrí de fer una coalició progressista i municipalista arreu del Baix Empordà amb el nom de Unió de Partits Municipalistes. També s'hi ha afegit una candidatura a Begur i estan oberts a créixer. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política