La Junta Electoral Provincial anul·la el procediment sancionador contra Carles Motas

La Junta Electoral Provincial anul·la el procediment sancionador contra Carles Motas
La Junta Electoral Provincial de Girona, per unanimitat de tots els seus membres, ha acordat la nul·litat del procediment sancionador iniciat contra l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas.

La Junta Provincial de Girona accepta el recurs presentat per l'alcalde, i cap de llista de Tots per Sant Feliu, per que no s’han complert els requisits exigits en el procediment sancionador contemplats en la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i s’havia vulnerat el seu dret de defensa.

Arran d'una denúncia del Grup de Guíxols des del Carrer - En Comú Podem, l'ens va instar el govern municipal a anul·lar la obertura del parc i en no ser obeït va ser emès un expedient administratiu sancionador contra l'alcalde ganxó com a representant públic i màxim responsable del govern. Des del partit es mostren satisfets amb la resolució ja que defensen que en cap cas es va fer cap acte inaugural.

El Parc Central de Sant Feliu és un espai urbà verd d'uns 9 mil metres quadrats que ha estat un dels projectes insígnia d'aquest mandat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política