Santa Cristina aprova un pla d'inversions de dos milions i mig d'euros

Interven: Xavi Sala, alcalde / Josep Llensa, CiU / Julio Rico, Emprenedors per Santa Cristina / Màrius Aliu, Junts per Santa Cristina / Sebastián Mateo, PP

El ple de Santa Cristina d'Aro ha aprovat un pla d'inversions de prop de dos milions i mig d'euros.

El pla recull tot un seguit de modificacions a les inversions ja previstes al pressupost i incorpora també les demandes dels veïns i veïnes extretes del procés de participació ciutadana. La nova nau polivalent, la construcció de la biblioteca, els nous nínxols pel cementiri, la compra del local de Vall Repòs o la reforma de la oficina de turisme són alguns dels projectes on s'invertirà. 

Des de Convergència i Unió van votar en contra del pla d'inversions en coherència amb la tònica seguida els darrers anys. 

Des d'Emprenedors per Santa Cristina van considerar que no és necessari ni políticament correcte aprovar el pla d'ivnersions a aquestes alçades de la legistura i van retreure al govern que presumeixi de fer participar la ciutadania i després no tingui en compte la oposició. Una afirmació que l'alcalde va desacreditar.

Junts per Santa Cristina va donar el seu suport al pla d'inversions, però va lamentar que el govern té prioritats diferents que el seu grup, com comprar pantalles LED en comptes de desplegar tot el projecte de la pineda parc. 

El Partit Popular va criticar el retall d'inversió en en aspectes com el pavelló d'esports i l'adequació de la zona esportiva o protecció civil, i va emetre un vot en contra en considerar que se'ls ha pres el pèl durant tota la legistura. 

El pla d'inversions cristinenc incorpora bona part del romanent de tresoreria de l'exercici 2018, que ronda els tres milions i mig d'euros. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política