La Junta Electoral de Zona obre un expedient a Carles Motas per l'obertura del ParcCentral

La Junta Electoral de Zona del Baix Empordà considera que l'acte d'obertura del Parc Central de Sant Feliu de Guíxols del passat 6 d'abril vulnera el principi de neutralitat política que s'ha de mantenir durant el període electoral.

Arran d'una denúncia del Grup de Guíxols des del Carrer - En Comú Podem, l'ens va instar el govern municipal a anul·lar la obertura del parc i en no ser obeït ha emès un expedient administratiu sancionador contra l'alcalde ganxó Carles Motas com a representant públic i màxim responsable del govern. Al seu escrit, assenyala que tant se val si s'utilitza el concepte d'inauguració o un sinònim com obertura. Considera que la presència de l'alcalde i almenys dos regidors de l'equip de govern en un acte organitzat per dos centres cívics i el fet que s'alterés el recorregut de l'activitat per acabar-la al Parc Central podrien amagar una inauguració encoberta. Veu a més una vinculació entre l'anunci de la obertura i expressions o imatges pròpies de la campanya electoral de Tots per Sant Feliu. 

La Junta Electoral ha donat un termini de 10 dies al batlle de Sant Feliu per fer al·legacions i presentar la documentació que considera pertinent. Carles Motas però ha reaccionat interposant un recurs contra l'acord de la junta electoral provincial, ja que considera que l'expedient no reflecteix la realitat del que va passar. Ha declinat fet declaracions fins que es resolgui la situació. 

El Parc Central de Sant Feliu és un espai urbà verd d'uns 9 mil metres quadrats que ha estat un dels projectes insígnia d'aquest mandat.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política