Palamós presenta el nou cartipàs municipal

Palamós

Data: 22/06/2023

Passades les eleccions municipals del 28 de maig, l'Ajuntament de Palamós presenta el nou cartipàs municipal amb la delegació de competències als 8 regidors de govern, citades per l'alcalde de la vila, Lluís Puig.

L'Ajuntament de Palamós presenta el nou cartipàs municipal amb la delegació de competències als 8 regidors de govern, sorgit fruit del pacte de govern establert entre els grups municipals d'Esquerra Republicana i el Partit Socialista.

Així, el govern ha volgut donar la màxima celeritat a la delegació d'atribucions als seus regidors, amb l'objectiu de dotar d'una major celeritat i eficàcia a l'actuació municipal.

L'alcalde de Palamós, Lluís Puig, després de signar el decret del nou cartipàs, doncs, ha nomenat les delegacions d'atribucions als 8 regidors.

Per exemple, en el seu propi cas, l'alcalde es responsabilitza de les Àrees d'Urbanisme, Obra Pública, activitats, Secretaria i Serveis Jurídics, Acció social, Immigració i Ciutadania.

Per altra banda, la regidora del Partit Socialista, Raquel Gallego, se li atribueixen les competències de Seguretat i Mobilitat, Protecció Civil, Habitatge, Brigada, Cementiris i Emissora municipal.

Pel que fa a la regidora d'Esquerra Republicana, Maria Puig, les competències vinculades són el Patrimoni Marítim i Local, Arxiu, Medi Ambient, Neteja i Residus, Salut Pública, Platges i Entorn Natural.

Cal destacar que la legislatura que ara comença i seguint la línia establerta de l'anterior mandat, les Juntes de Govern permetran la presència dels portaveus de l'oposició, que en aquests òrgans de gestió tindran veu sense vot.

Així mateix, el decret signat ha determinat finalment els regidors integrants de la Junta de Govern Local, i les tinences d'alcalde de l'Ajuntament de Palamós s'han nomenat per ordre. La primera tinenta és Raquel Gallego, i en segona posició hi trobem la Maria Puig. El tercer tinent d'alcalde és en Josep Coll, el quart Antoni Bachiller i per últim i, en 5è lloc, hi ha la Núria Botellé.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política