Palamós aprova aquest vespre un pressupost de 23,8 milions d'euros

Palamós

Data: 16/10/2018

Palamós ja té el pressupost pel 2019, uns comptes que s'enfilen a 23 milions 800 mil euros i que contemplen 1 milió 700 mil euros en inversions. L'Ajuntament de Palamós ha fet un pressupost un 2,6% superior però manté les apostes d'aquest mandat per millorar la via pública, fomentar l'activitat local i millorar l'atenció a les persones.

El 2019 el govern seguirà invertint en obres de millora de carrers i voreres però també s'han pressupostat obres tan importants com una nova fase d'obres de la pista poliesportiva al costat del pavelló, l'expropiació de terrenys a la Fosca per protegir l'entorn i reurbanitzar la zona i el camí de ronda entre Castell i les Pites. Per aquesta obra que s'enfila a 1 milió 400 mil euros el govern té finançament supramunicipal del Fons FEDER i s'està a l'espera d'aconseguir-ne dels Plans de Foment del Turisme.

El govern de Palamós congela un any més les ordenances fiscals i evita augmentar la pressió fiscal als palamosins. Es mantenen les mateixes taxes i impostos i s'incorporen bonificacions noves com la rebaixa de la quota de matriculació a les llars d'infants municipals i la reducció de fins el 50% de la quota mensual per les famílies amb rendes més baixes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política