ERC Palamós fa propostes per dotar de contingut el seu lema 'Un municipi per viure'

Intervé: Lluís Puig, Alcaldable ERC

ERC aspira a tornar a dirigir el govern de Palamós amb un projecte continuista que incorpora el gruix de l'equip que ha estat al costat de l'Alcalde Lluís Puig, amb algunes cares noves, i propostes pensades per dotar de contingut el lema 'Un municipi per viure'.

El candidat a la reelecció va fer un acte al Passeig Marítim de la ciutat en el que va desgranar quatre eixos de programa a més d'acabar de presentar la llista de 27 homes i dones que l'acompanyen.

Per fer-ho possible la candidatura d'ERC vol treballar en quatre àmbits. Habitatge, promoció econòmica, lleure i educació. En el primer dels àmbits vol promocionar l'habitatge cooperatiu. En el segon tot el que fa referència a la xarxa de camins de ronda com element destacat del model turístic local. En el tercer aspecte proposen la construcció d'un nou pavelló vinculat a programes de foment de l'esport per als jovent i en el quart la transformació de l'Escola Vila-Romà en un Institut-Escola on fer-hi mòduls de Formació Professional.

Acompanyen a Lluís Puig, els actuals regidors Maria Puig i Emili Colls com a números 2 i 3, seguints de Núria Botellé, Alfons Bartolomé i Laura Lafarga com a números 4, 5 i 6. Els actuals edils Xavier Lloveras i Joan Barba ocupen els llocs 7 i 8 de la llista.

ERC té actualment sis regidors a Palamós i ha governat aquesta legislatura en minoria amb un pacte de govern amb el PDeCAT i suports puntuals d'altres formacions, la més destacada l'ex edil del PP i regidora no adscrita Vanessa Mànyic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política