Arturo Prades repeteix com a alcaldable del PSC a Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

Data: 10/02/2023

L'actual tinent alcalde de Calonge i Sant Antoni, Arturo Prades, revalida la candidatura del PSC a les eleccions municipals per aquest maig. Prades situa la desestacionalització de l'economia, la innovació en la sostenibilitat i l'impuls de la gestió en l'eficiència dels recursos públics com algunes de les principals prioritats.

Arturo Prades repeteix per tercera vegada com a alcaldable del PSC a Calonge i Sant Antoni. Després de sis anys al govern i dos anys a l'oposició, Prades torna a fer un pas endavant per liderar el projecte per la maduresa i bagatge adquirit al llarg d'aquests anys.

 

Penso que després d'aquesta experiència i aquest temps viscut personalment em veig molt capacitat per desenvolupar la tasca amb força i amb energia. Crec que és el moment per poder liderar la llista del PSC ".- Arturo Prades, candidat del PSC a Calonge i Sant Antoni a les eleccions municipals

L'Actual tinent d'alcalde a l'Ajuntament va obtenir el suport de l'assemblea del PSC de Calonge i Sant Antoni. Entre les prioritats pel pròxim mandat, Arturo Prades apunta en la desestacionalització de l'economia, innovar en sostenibilitat i potenciar una gestió excel·lent "en l'eficiènia dels recursos públics".

La nostra economia està molt concentrada a l'estiu i hem de treballar per tenir una millor ocupació de qualitat treballant a desestacionalitzar l'economia

Ara estem en un moment ideal per poder assolir tots els projectes d'eficiència, de gestió energètica i mobilitat sostenible amb els ajuts Next Generation

Pel que fa a la llista de la candidatura ja està perfilada amb la incorporació empresaris del municipi i diversos perfils amb la capacitat d'adquirir aquest repte.

Arturo Prades fa un balanç positiu al llarg d'aquests dos anys i mig al govern, després d'expulsar juntament amb JxCat, el PP i Republicans el grup municipal d'ERC-Avancem de l'alcaldia a través d'una moció de censura l'octubre del 2020. Explica que s'ha pogut materialitzar diversos projectes, tot hi haver de treballar en un període tan curt de temps.

Arturo Prades, llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses té una llarga trajectòria com a regidor en àrees com la de promoció econòmica i ocupació. D'altra banda, professionalment, treballa com a empresari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política