Josep Salvatella encapçala la renovada llista de Junts per Catalunya a Palafrugell

Palafrugell

Data: 13/04/2019

INTERVÉ: Josep Salvatella, alcaldable de Junts per Catalunya a Palafrugell

Junts per Catalunya arriba a Palafrugell amb cares noves per les eleccions municipals. Josep Salvatella liderarà una llista de noms que s'allunya del gruix de l'agrupació local del PDeCAT i que segueix l'esperit fundacional de JxCAT d'incorporar un elevat nombre d'independents. 

Salvatella, que va ser presentat com a candidat aquest divendres al teatre del Centre Fraternal, ha fet el pas de presentar-se com a alcaldable després de que Albert Gómez, tinent d'alcalde durant els darrers vuit anys, anunciés que deixava la política institucional al final d'aquesta legislatura. El nou candidat asegura que es presenta motivat per un sentit de país però també per fer una administració mès pròxima al ciutadà. 

Entre les principals propostes del programa de Junts per Catalunya al municipi hi haurà un seguit de mesures que, tal com pregona l'eslògan "Palafrugell, fem-la capital!" aposten per recuperar una certa capitalitat 'de facto' de la vila. Mesures que passarien per ampliar els serveis oferts al CAP, plantejar-se un tercer institut públic o dotar de més places i menys llista d'espera Palafrugell Gent Gran. 

Josep Salvatella també va presentar els seus companys d'equip. Serà una llista renovada amb onze homes i deu dones. Els vuit primers llocs els completaran Marc Heras, Carmen Lara, Josep Gabarró,  Joana Fernàndez, Júlia Aymerich, Gemma Janó, Sandra Peries i Lluís Solano. A l'honorífic lloc 21, tancarà la llista Albert Gómez.

La posada de llarg de JxCat a Palafrugell va comptar també amb la diputada al Parlament per Girona, Gemma Geis, i el diputat al Congrés, Sergi Miquel. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política