El PDeCat aconsegueix 150.000 euros pel passeig marítim de Platja d'Aro

El PDeCat ha aconseguit que s'incloguin 150.000 euros per a la redacció del projecte de reforma del passeig marítim de Platja d'Aro als pressuposts de l'Estat del 2023. El regidor no adscrit i candidat de Centrem a les eleccions municipals, Christian Prat, ha celebrat l'acord i ha recordat que aquesta infraestructura és bàsica pel municipi i espera que amb aquesta partida s'acceleri el projecte.

La setmana passada es van aprovar per una àmplia majoria els pressuposts generals de l'Estat de cara a l'any que ve. Entre les diverses aportacions estatals a Catalunya, hi ha partides que es destinaran a la demarcació de Girona i en concret a la comarca del Baix Empordà.
En aquest sentit, el partit PDeCat ha obtingut 150.000 euros per finançar la redacció del projecte de reforma del nou passeig marítim de Platja d'Aro. Ho ha explicat aquesta setmana al municipi de Platja d'Aro, el diputat del PDeCat i impulsor de Centrem, Sergi Miquel.

Una fita que celebra el regidor no adscrit i candidat de Centrem a Platja d'Aro a les pròximes eleccions municipals, Christian Prat, que assegura que és una infraestructura bàsica pel municipi i espera que amb aquest ajut s'acceleri la iniciativa. Un projecte de reurbanització en què la ciutadania hi ha pogut participar a través d'un procés participatiu aquest mes de novembre.

El diputat Sergi Miquel ha destacat altres projectes de les comarques gironines que han defensat i que s'inclouran en els pressuposts generals. És el cas d'una partida d'1,4 milions d'euros per a la celebració internacional de la Ryder Cup al club de golf PGA de Caldes de Malavella, 250.000 euros pel Festival Castell de Peralada, 150.000 euros per a la construcció del Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles, 40.000 euros per a la Casa Walter Benjamin a Portbou i també una partida per la remodelació del Casino de Llagostera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política