Agents de la Policia Local Ganxona reclamen el pagament de els hores extra

Intervé: Sergi Fernández, Sindicat SAP-PL

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols es planta i reclama el pagament immediat de les hores extra que els deu l'Ajuntament. Els agents no faran més hores extra com a protesta no només pel tema salarial sinó també material. Asseguren que arrosseguen mancances des de fa anys a les que l'equip de govern no ha donat solució.

Pel que fa al problema estructural, el sindicat majoritari SAP-PL alerta que no hi ha suficients agents i que aquesta mancança es supleix fent hores extra. A més, lamenta que part de la plantilla és interina quan s'hauria d'haver funcionaralitzat.

Tot això es tradueix segons el sindicat en dificultats per exercir la tasca policial, que no només és de vigilància i intervenció, sinó també de prevenció i pedagogia.

Ajuntament ofereix pagament per terminis

A nivell salarial, el sindicat lamenta que les hores extra no es cobren des del mes d'agost, una qüestió que l'Ajuntament reconeix i que està treballant per solucionar en converses amb els treballadors. I aquí rau una de les principals discrepàncies.Rl sindicat creu que ho haurien de cobrar tot de cop i consideren aquest fet una línia vermella en les negociacions.

Des de l'equip de Govern han declinat fer declaracions però reconeixen que hi ha un problema dins la policia però asseguren que estan en vies de solució. Ofereixen als agents primer el pagament d'agost, que és l'import més elevat, en total d'uns 15.000 euros, i després anar pagant la resta a mesura que es vagin fent les tramitacions.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política