ERC presenta una 'candidatura transversal' per construïr República i derrotar el 155

ERC presenta una 'candidatura transversal' per construïr República i derrotar el 155
Físicament a Alcalá-Meco però simbòlicament a Torroella, Dolors Bassa, ha presidit la foto oficial de la candidatura d'Esquerra a les eleccions del 21 D. La consellera empresonada encapçala la llista gironina dels republicans per unes eleccions que el partit considera il·legítimes però que hi anirà a competir perquè mai els han fet por les urnes. 
 
Els candidats i candidates d'Esquerra Republicana han engegat la cursa per les eleccions a Torroella de Montgrí, poble d'una de les seves preses polítiques, i ho han fet amb la voluntat de derrotar el 155 i construir República. 
 
ERC presenta una candidatura transversal amb independents com el llibreter Guillem Terribas i pesos pesants del partit com Sergi Sabrià o Roger Torrent. Una llista paritària i cremallera done-home, amb la que pretén aglutinar el centre-esquerra i aixamplar la base independentista per passar de la declaració simbòlica a l'aplicació de la República. 

Crida als independentistes desencantats a tenir l'esperit 1-O

Recordant l'esperit de l'1 d'Octubre ERC ha fet un a crida als desencantats a acudir a les urnes per demostrar a l'Estat, com es va fer llavors, qui mana a Catalunya. Pels republicans l'independentisme ha de desbordar les urnes de vots per dotar de contingut la Declaració política del 27-O que no es va materalitzar.
 
Amb confiança però també indignació ERC encara unes eleccions atípiques amb membres del Govern i la seva candidatura a la presó. Una sitaució que no volen normalitzar, que denunciaran cada dia i que confien derrotar ompli

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política