Nova protesta al ple dels treballadors del Consell Comarcal per negociar les condicions

Intervé: Jordi Carreras, portaveu del comitè d'empresa del Consell Comarcal

Dimarts 19 de febrer. Aquesta és la data que el govern del Consell Comarcal del Baix Empordà ha fixat per reunir la mesa de negociació amb el comitè d'empresa dels seus treballadors, que aquest dilluns van irrompre de nou al ple per reivindicar unes millors condicions de treball. 

Des del comitè denuncien que d'ençà que van iniciar les protestes el passat mes de desembre, no ha canviat res. Lamenten que fins aquest dilluns, no se'ls ha formalitzat la data de la taula de negociació ni el seu contingut. I recorden als consellers, que per negociar s'ha de tenir voluntat. 

Entre les principals reivindicacions del comitè d'empresa hi ha fer una relació de llocs de treball, acabar amb els sous baixos que generen precarietat i fuga de talent o resoldre la temporalitat dels contractes.


Mà estesa de la oposició

Els grups a la oposició d'Esquerra Republicana, Iniciativa per Catalunya Verds o la CUP han emplaçat el govern a obrir el diàleg i s'han ofert, si s'escau, a ser-hi. Els demanen que no s'esperin a desplegar la partida per la relació de llocs de treball prevista als pressupostos pel 2019 a l'entrada del nou govern després de les eleccions , tot agafant el compromís de seguir amb la tramitació sigui quin sigui l'executiu que en surti. 



Notícies relacionades:

Els treballadors del Consell Comarcal protesten per reclamar millors condicions laborals






 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política