57 autobusos sortiran del Baix Empordà cap a Barcelona per la manifestació de l'11S

Baix Empordà

Data: 07/09/2018

Més de 3 mil persones sortiran en autobus el migdia de l'11 de setembre del Baix Empordà cap a Barcelona per participar a la manifestació que sota el lema 'Fem la república catalana' vol reivindicar que es posi en marxa el mandat popular de l'1 d'octubre. En total són 57 els autobusos que s'han omplert a la comarca amb manifestants, unes 3 mil persones que se sumen als baixempordanesos que hi aniran en tren o en cotxe particular. Els baixempordanesos inscrits estaran situats en els trams 13 i 14 de l'avinguda Diagonal de la ciutat comtal.

Sant Feliu de Guíxols i la Bisbal d'Empordà han aconseguit omplir fins a 11 autobusos cada municipi. De Palamós en sortiran 10 més, 9 des de Palafrugell, 6 de Torroella, 2 de pobles com Begur, Verges i Calonge i Sant Antoni i altres com Bellcaire, l'Estartit i Gualta n'han omplert un.

Els autobusos sortiran aproximadament a la 1 del migdia des de les poblacions d'origen per arribar amb temps a Barcelona. Des de l'ANC Baix Empordà demanen als manifestants que portin estris per fer molt de soroll i el color corporatiu de la manifestació de la Diada 2018 és el vermell. A falta de saber quanta gent particiaparà a la manifestació ciutadana els organitzadors avancen que s'han venut un 25% més de samarretes que en d'altres edicions. 

'Fem la República Catalana' serà una onada gegant que unirà la plaça de les Glòries amb el Palau Reial. A les 17.14 es demanarà silenci a tothom i un coet marcarà el tret de sortida de la gran onada. Els voluntaris de l’Assemblea Nacional Catalana, amb unes banderoles de color de corall, marcaran el ritme de l'onada. Quan hagi passat, els organitzadors demanen als manifestants que cridin i protestin per a reclamar el mandat del primer d’octubre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política