El projecte d'un nou pavelló a la Bisbal no prospera

INTERVÉ: Òscar Aparicio, portaveu del PSC de La Bisbal

El govern de La Bisbal no tirarà endavant els tràmits per la construcció d'un nou pavelló d'esports a la ciutat. L'oposició no va aconseguir que prosperés la moció que havien presentat en la que instaven al govern local a encarregar un projecte executiu per fer un segon pavelló a la capital de comarca.

En veure que durant els més de tres anys de mandat, el nou pavelló d'esports no prosperava tot i que l'ERC ho portava al seu programa electoral, els demés partits amb representació a l'Ajuntament van decidir forçar a debatre la qüestió en un ple extraordinari.

Tots els grups a l'oposició havien fet pinya per demanar al govern que a més de posicionar-se sobre si volien o no un nou equipament esportiu, a més iniciessin els tràmits necessaris perquè aquest fos una realitat en un període curt de temps. La moció que pretenien que el govern recolzés demanava que en un termini màxim de sis mesos s'aprovés la redacció d'un projecte executiu per la construcció d'un nou pavelló d'esports, i que en tres mesos es realitzés un estudi previ dels espais previstos pel Pla general per aquest ús i que els dos millors es sotmetessin a participació ciutadana, és a dir, que en darrera instància fos la ciutadania qui triés l'emplaçament definitiu del nou pavelló. 

Els tres partits que formen el govern, tot i que amb arguments diferents no van donar suport a la proposta presentada. Des de la CUP van afirmar que comparteixen la proposta de fer un estudi però sense les condicions que detallen, i a més, va advertir que abans de tirar endavant un projecte d'aquestes característiques cal tenir clar que es pot assumir el manteniment de dos pavellons al municipi. Des d'ICV, van deixar clar que el tema i la forma de la moció presentada són dues coses diferents i van titllar el ple, forçat per l'oposició, com un acte plenament electoralista. 

L'alcalde, per la seva banda, com a representant d'ERC va admetre que un segon pavelló podria ser necessari però que en cap cas la seva ubicació ha de ser triada per la ciutadania, ja que ho considera una decisió política únicament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política