El PSC atribueix el retard de les obres de sanejament a Tamariu a la passivitat del govern

El PSC atribueix el retard de les obres de sanejament a Tamariu a la passivitat del govern
Palafrugell

Data: 16/02/2018

El PSC de Palafrugell considera que les obres de millora del sanejament de Tamariu formen part d’un projecte de caràcter imprescindible incloses en el pla director de sanejament de Palafrugell, encarregat per l’equip de govern que liderava l’alcalde sortint Juli Fernández. Aquesta obra va ser encarregada per l’anterior equip de govern i que tenia per objectiu actualitzar tot el sistema de sanejament del nucli de Tamariu.

El PSC critica la passivitat i manca de lideratge del govern municipal que diuen ha licitat molt tard les obres i el concurs ha quedat desert. D’aquesta manera, les obres no començaran, com a mínim, fins a principis d’octubre d’enguany. “La falta de revisió del govern municipal posa en perill elements estructurals del municipi. Tenint present que Tamariu és un punts nuclears del nostre atractiu turístic, negligir en la reforma del sistema de sanejament del seu subsòl, que ja estava projectat i es podia pressupostar, genera un problema allà on hi havia tots els elements necessaris per crear avantatges. Desafortunadament, aquest és el model de ciutat amb el què ens trobem ara mateix: falta de previsió i deixadesa”, analitza Juli Fernández.

De fet, l’alcalde sortint ha reiterat endiversos plenaris municipals la falta de diligència de l’Ajuntament a l’hora de planificar inversions financerament  ostenibles. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política