Se celebra la primera Comissió Turística del Baix Empordà

Encapçalat pel vicepresident segon del Consell Comarcal, Raimon Trujillo, aquesta setmana s'ha celebrat la primera Comissió Turística del Baix Empordà amb l'objectiu de continuar promocionant el territori com a una destinació turística de primera categoria.

El Club Nàutic Port d'Aro acull la presentació de les actuacions de la Comissió Turística del Baix Empordà, que és l'òrgan de gestió i de coordinació de la política turística comarcal.

Així, l'acte ha reunit a regidors dels diferents municipis del Baix Empordà i els mateixos Tècnics de la Comissió Turística. Raimon Trujillo, vicepresident segon del Consell Comarcal, ha estat l'encarregat de presidir l'acte i explicar que significa aquesta trobada pel territori.

Entre els temes clau que s'han abordat destaquen l'impacte del turisme al territori, l'oferta turística, el perfil del visitant, la sostenibilitat del Baix Empordà i la importància de la identitat i reputació en línia. També s'ha destacat el nou Pla de Serveis i la necessitat de treballar de manera conjunta per abordar els reptes i les oportunitats que es presenten a la zona.

Finalment, s'han considerat altres temes d'interès comú que engloben noves oportunitats de turisme de la zona per tal de promocionar i consolidar el Baix Empordà i la Costa Brava com a destinació de primera categoria.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política