Tornen a robar l'estelada del Passeig de Sant Feliu de Guíxols

Tornen a robar l'estelada del Passeig de Sant Feliu de Guíxols
L'estelada que onejava al Passeig Marítim de Sant Feliu de Guíxols ha tornat a desaparèixer tan sols una setmana després que fos reposada d'un altre robatori.

Un grup d'individus l'haurien arrencat de nit i també haurien tombat el màstil que l'aguantava. Aquesta mateixa nit s'haurien enfilat al balcó de l'Ajuntament i haurien arrencat la pancarta de 'Llibertat presos polítics'.

L'acció passa una setmana després d'una acció idèntica. Llavors l'Ajuntament va reposar immediatament els elements arrancats i es va fer una quedada per tornar a penjar els llaços grocs arrencats.

L'estiu passat un comando del Maresme liderat per l'ultra José Casado, va fer 'neteja' d'elements independentistes i de suport als encausats pels fets de la tardor del 2017 a diverses poblacions del Baix Empordà i també a Sant Feliu de Guíxols.

La presència d'aquests elements va provocar la divisió de l'equip de govern en aquesta qüestió. L'estiu passat el PSC va presentar una moció que demanava 'neutralitat en l'espai públic' i que aplicant l'ordenança de civisme no es permetés la penjada de llaços grocs en elements com arbres i fanals. La proposta, però, no va prosperar ja que només ells la van secundar.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política