Jordi Carreras és l'alcaldable de Més Begur i Esclanyà

Jordi Carreras és l'alcaldable de Més Begur i Esclanyà
Begur

Data: 18/02/2019

Neix a Begur una nova organització política que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. 'Més Begur i Esclanyà' ha presentat a Jordi Carreras Serrano com a cap de llista de la candidatura, una formació política independent que es reuneix periòdicament des de fa un temps, amb la intenció de presentar-se a les eleccions del proper maig com una alternativa a les formacions tradicionals que des de fa anys tenen representació política al consistori.

Des de la candidatura critiquen que els diferents equips de govern que han anat passant pel consistori hagin mantingut semblants línies d'actuació oblidant que Begur és una vila on s'hi viu tot l'any. Des de Més Begur i Esclanyà asseguren que aquesta temporalitat estacional fa que els veïns tinguin la sensació que el govern municipal només treballi pel Begur de portes enfora.

La formació vol crear nous espais i noves dinàmiques al poble que afavoreixin la creació d'una activitat i teixit social pròpi d'un municipi sostenible i consolidat, tant en els mesos de temporada com la resta de l'any. Tenen clar que el motor econòmic principal del poble és el turisme i tota l'activitat del que en deriva, i volen cuidar-ho i afavorir-ho.

Per engegar aquest nou projecte Més Begur i Esclanyà fa una crida oberta a la participació, justament  la democràcia participativa i horitzontal és una de les línies de govern per les que aposten més fermament.

Pel que fa a la conservació del patrimoni natural la nova formació té clar que aquest és l'eix vertebrador d'un estil i qualitat de vida a la que de cap manera els veïns i veïnes de la vila volen renunciar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Política