Sant Feliu de Guíxols recorda la figura de Josep Vicente

Josep Vicente, alcalde de Sant Feliu de Guíxols entre 1980 i 1990, ha estat recordat en un acte al monestir. Des de l'Ajuntament s'ha volgut fer un homenatge pels 100 anys del seu naixement on hi han participat familiars, amics i companys de la política local. Durant els 10 anys a l'alcaldia, Vicente va liderar canvis a la ciutat i va impulsar edificis com el teatre-auditori i la millora de l'edifici del Monestir. Josep Vicente va morir amb 88 anys, després d'una vida vinculada a Sant Feliu.

Sant Feliu de Guíxols ha recordat la figura de Josep Vicente pel centenari del seu naixement. Un acte a la sala Abat Panyelles del Monestir plena de gom a gom on s'ha recordat la figura de Vicente i com va liderar els primers deu anys de Sant Feliu amb la democràcia

Vicente va ser alcalde de la ciutat entre 1980 i 1990. 10 anys al capdavant de la ciutat on es van produir grans canvis a la localitat com l'entrada en funcionament de l'Escola l'Estació, la rehabilitació del Monsestir, la restauració de l'edifici del Salvament i el Pavelló d'Esports de la Corxera. També va ser sota el seu mandat que es va construir el Teatre Narcís Masferrer, el Casal Tueda i es va ampliar el Centre d'Atenció Primària.

Un període al davant de l'alcaldia on també va aconseguir que es traslladessin les despulles de l'expresident de la Generalitat, Josep Irla, al cementiri municipal. Unes fites per la ciutat que demostren la implicació de Vicente.

A l'acte hi han estat presents familiars, amics, membres de la política local i el primer secretari del PSC, Salvador Illa, partit on Josep Vicente va militar durant tota la seva vida.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política