La Generalitat explica als alcaldes baixempordanesos les possibilitats del PUOSC 2020-2024

Baix Empordà

Data: 24/09/2019

Intervé: Pere Vila, delegat del govern de la Generalitat a Girona

El delegat del govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, i el director dels Serveis Territorials de Presidència a Girona, Raül Morales, van ser aquest dilluns al Consell Comarcal del Baix Empordà per explicar als alcaldes i alcaldesses el Pla únic d'obres i serveis de Catalunya pel període 2020-2024 després de 7 anys sense convocatòria. 

L'objectiu d'aquest pla és impulsar accions que possibilitin implementar estratègies territorials que permetin als ens locals generar oportunitats i crear sinèrgies amb els valors i agents de cada indret. 

Comprèn dues línies principals de subvenció: la primera està enfocada al finançament d'obres i serveis de competència municipal i està destinada a ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i consells comarcals. La segona, vol ajudar al desenvolupament d'obres i serveis en consistoris, consells i EMD's de menys de 5.000 habitants.


Els alcaldes reclamen els impagaments de les llars d'infants

La informació va ser ben rebuda pels alcaldes i alcaldesses, que van aprofitar la trobada amb el delegat del govern per reclamar el deute que la Generalitat té pendent de pagar als ajuntaments respecte les llars d'infants. 




Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política