Juli Fernández presenta una llista molt renovada, transversal i jove

Palafrugell

Data: 17/03/2019

INTERVÉ: Juli Fernández, alcaldable a Palafrugell

L'alcaldable del PSC a Palafrugell, Juli Fernández, ha presentat l'equip que l’acompanyarà a les eleccions municipals de 2019, un equip amb el que renova cares però que beu de l'experiència de les tres victòries electorals consecutives. 

En un teatre municipal ple, el candidat a l’alcaldia ha presentat el seu equip. Un equip renovat, paritari, jove i amb una aposta clara per perfils professionals per gestionar les àrees més importants de l’Ajuntament. 

El candidat Juli Fernández, en la seva presentació va destacar el perfil independent i obert del seu equip, amb la voluntat de sumar i treballar per Palafrugell. 

La segona de Juli Fernández és Laura Millan, mestra a l'escola Cor de Maria de La Bisbal, però la llista compta amb altres noms molt coneguts al municipi com són Marc Piferrer, Margarita Mauri, Guillem Genover, Monsterrat Verdaguer, Xavier Rangel, Andrea Albizua, Sergi Lluis, Alicia Teixidor o Guillem Berengüí, entre molts d'altres. 
 
Fernandez destaca que és un equip fet per governar i fer de Palafrugell una vila oberta, cohesionada i igualitària que faci de la cultura, l’educació, l’esport i el territori, eines de progrés social i econòmic. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política