Colomí (UPM) escollit Alcalde entre retrets de l'oposició per no ternir-los en compte

Torroella de Montgrí

Data: 15/06/2019

Jordi Colomí ja és nou Alcalde de Torroella de Montgrí i l'Estartit després d'haver-se compromés amb un municipi i un país socialment just i políticament lliure. El fins ara batlle, Josep Maria Rufí li ha fet entrega de la vara d'Alcalde entre els aplaudiments d'un públic que ha omplert un cop més l'auditori de Can Quintana.

Colomí ha estat escollit Alcalde amb el vot del seu partit, UPM i ERC, en un dels acords de govern que es van anunciar més aviat després de les eleccions del 26M.

L'oposició es sent menyspreada

La legislatura comença amb retrets de l'oposició cap a la forma com el partit guanyador de les eleccions, UPM, h a negociat la majoria de govern. Compromís per Torroella i l'Estartit i JxC han deturpat a Colomí haver-los ignorat en les converses a diferència, ho han volgut remarcar, del que ha fet el seu soci de govern, el republicà, Marc Calvet.

El cupaire, Carles Ventura, també s'ha mostrat contrariat pel fet de no poder haver arribat a cap acord amb UPM i ERC i els ha advertit que treballaran des de l'oposició per tirar endavant un programa anticapitalista i independentista.

S'ha estrenat a la sala de plens Pere Cuadros de Ciutadans que ha volgut recordar la dificultat per arribar a seure a la sala noble del municipi.

Els dos socis principals de Govern, ERC i UPM s'han compromès a treballar pel futur amb la mirada oberta a les propostes d'altres partits i pensant en tota la ciutadania.

Un llarg aplaudiment ha finalitzat un plenari amb el compromís de tots els grups de treballar pel municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política