Ullà aprova els pressupostos amb el pla de barris com a principal inversió

Ullà

Data: 28/12/2020

Intervé: Josep López, Alcalde d'Ullà

Ullà ha aprovat un pressupost de gairebé un milió i mig d'euros condicionat per la pandèmia de Covid-19 i que té en la finalització del Pla de Barris del Nucli Antic la seva principal inversió.

Els comptes municipals preveuen poc més de 400.000 euros d'inversions, la majoria dels quals  per destinar a l'última fase d'un pla de Barris que va ser concedit per la Generalitat el 2010 i que està subvencionat en un 75%. També hi ha 8.000 euros per renovació d'infraestructura diversa.

L'altra novetat destacada dels comptes són els 9.000 euros que es destinaran per ajudes econòmiques vinculades a la crisi provocada per la Covid-19.

La pandèmia també ha obligat a reduir la partida destinada a festes que serà 10.000 euros més baixa que l'any anterior. Aquest 2021 s'hi destinaran 38.000 euros.
Pel que fa a altres elements del pressupost hi ha una partida per redactar un pla d'igualtat municipal.
El pressupost ve condicionat per la congelació de les ordenances fiscals, en una línia que ja es porta treballant des de fa anys i que busca els ingressos a través de les subvencions més que no pas de l'increment de la pressió fiscal al veïnat.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política