La participació electoral a Sant Feliu de Guíxols és del 31,19% a les 14h

Sant Feliu de Guíxols ha viscut una nova jornada electoral. Els candidats han votat durant el matí per passar la tarda als col·legis electorals i amb l'equip de campanya. Tots ells han volgut enviar el missatge que cap ganxó ni ganxona es quedi a casa i que vagi a votar per dir cap on volen que vagi Sant Feliu els pròxims quatre anys. A les 14h, havia votat el 31,19% de la població, quasi quatre punts menys que el 2019

Els col·legis electorals de Sant Feliu de Guíxols han rebut votants durant tot el dia. Els diferents candidats a l'alcaldia ganxona han votat durant el matí i se'ls ha vist per diferents col·legis electorals. El més matiner ha estat el candidat del PSC, Josep Melcior Muñoz. Al mateix col·legi ho ha fet l'alcaldable per ERC, Sílvia Romero. Toni Carrión, de Junts per Sant Feliu, ha votat al voltant de les 11h i l'alcaldable de Tots per Sant Feliu, Carles Motas, ho ha fet passades les 12h. Uns candidats que van aprofitar el dissabte per descansar després de la campanya electoral.

Tots coincideixen que la tranquilitat es dilueix el matí de diumenge. Un dia que els permet veure la participació de la ciutadania i que no volen que cap vot es quedi a casa.

Qui ha viscut tot el dia als col·legis electorals són els membres de les meses. Ells han vist com la ciutadania ha votat durant tot el dia i valoren la simpatia dels seus veïns. 

Una jornada electoral que servirà per formar el nou consistori pels propers quatre anys. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política