L'Europa en Blau es consolida amb la 3a edició a Calonge

La trobada anual Europa en Blau s'ha consolidat en la seva 3a edició celebrada al Castell de Calonge. Sota el títol "La UE en el nou ordre mundial", s'han posat a debat els principals reptes els quals s'enfronta la Unió Europea vers el món, com la guerra d'Ucraïna, el Brexit o la pandèmia.

El Castell de Calonge ha acollit per tercera vegada la trobada Europa en Blau, sota el títol "La UE en el nou ordre mundial".
La trobada ha reflexionat sobre els principals reptes als quals s'enfronten les institucions europees, des de l'impacte de la guerra d'Ucraïna fins a les conseqüències que ha deixat el Brexit o la pandèmia de la COVID-19 en el projecte.

L'acte ha comptat amb dues taules rodones on s'han analitzat, per una banda, la UE com a actor geopolític i, per l'altra, l'autonomia estratègica de la UE.

La celebració d'aquesta tercera edició d'Europa en Blau, demostra que és una iniciativa plenament consolidada, la qual va ser creada per un grup d'europeistes l'any 2021, amb el propoòsit d'oferir un fòrum de debat obert entre gent compromesa amb el projecte europeu i la seva ciutadania, sobre qüestions que són clau per al desenvolupament de la Unió Europea a mitjà i llarg termini.

En conclusió, Europa en Blau és una iniciativa compromesa amb el futur de la Unió Europea, amb la finalitat de reflexionar i posar a debat els principals grans reptes polítics els quals ha d'afrontar vers el món.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política