Calonge-Sant Antoni inicia el procés participatiu del pressupost 2019

Fins a finals de mes els veïns de Calonge i Sant Antoni estan cridats a fer les propostes dels projectes que consideren que necessita el municipi. Aquesta és la primera fase del procés de participació ciutadana que s'ha engegat per tercer any consecutiu a la població. Des d'aquesta setmana i fins el 30 de juny la ciutadania pot fer aquestes propostes ja sigui a través del web municipal o bé dipositant els projectes en una de les bústies que es troben a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Calonge i de Sant Antoni, respectivament. Es preveu que durant l'estiu els tècnics municipals revisin totes les peticions i vegin les que són i les que no són viables tècnica i econòmicament.

Aquests són els tercers pressupostos participatius que, a més han augmentat la dotació econòmica que ha passat de 50.000 euros als 75.000 euros. El primer pressupost participatiu els veïns van escollir la millora dels passos de vianants que ha permès l'arranjament d'una trentena de passos de vianants, 7 dels quals són intel·ligents i el darrer que està pendent d'execució es preveu la millora dels parcs infantils del municipi. 

Durant aquest mandat l'equip de govern de Calonge i Sant Antoni ha fet una clara aposta per la participació de la ciutadania. A banda del pressupost des de l'àrea s'han obert diferents canals com poden ser les bústies fixes situades tant a Calonge com a Sant Antoni, així com les jornades de consulta als barris.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política