La venda de tiquets de bus pel 15 d'abril preveu una gran manifestació per la llibertat

Intervé: Montserrat Vallribera, ANC Guíxols

El diumenge 15 d'abril es compliran 6 mesos de l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Per denunciar-ho i demanar tant l'alliberament dels presos com el retorn dels polítics exiliats, l'Espai Democràcia i Convivència, que han impulsat 11 entitats i integra un centenar de d'entitats i sindicats més, ha convocat una manifestació a Barcelona que es preveu multitudinària. 

Desenes d'autobusos sortiran del Baix Empordà per sumar-se a la mobilització i a manca de 10 dies, ja s'estan omplint les darreres places.  De municipis com Sant Feliu de Guíxols en sortiran 5, de Palamós 4 i de Castell-Platja d'Aro 1. 

Des de l'Assemblea Nacional Catalana estan satisfets el ritme de venda de tiquets pels autobusos del 15 d'abril i aspiren diuen a aconseguir una manifestació pacífica tant o més multitudinària que les de l'11 de setembre, tot recordant que és ara o mai quan toca denunciar la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques i defensar les institucions i els dret dels catalans. 

Les territorials de l'ANC treballen de forma coordinada per tal d'arribar al màxim de gent possible i que ningú es quedi sense opció de trasllat a Barcelona. En municipis com Begur per exemple, aniran amb els autobusos de Palafrugell. Les sectorials de les poblacions de la Vall d'Aro, també treballen amb xarxa. 

La manifestació del 15 d'abril començarà a les 11 del matí al passeig de Gràcia de Barcelona. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política