Emprenedors creu que "toca governar a Santa Cristina" després de vuit anys d'oposició

INTERVÉ: Julio Rico, alcaldable d'Emprenedors per Santa Cristina

Emprenedors per Santa Cristina torna a presentar-se als comicis municipals amb l'empresari Julio Rico com a número 1 de la llista. El partit de les pomes creu que després de dues legislatures de vida a l'opisicó ha adquirit l'experiència necessària per poder ser una força de govern al municipi. 

Apunten que el seu punt fort seria la gestió. Volen opimitzar l'administració pública per oferir un millor rendiment que reverteixi en la qualitat de vida dels cristinencs. Per això, creuen que s'han d'abaratir els costos de la vida tant a nivell fiscal com del preu dels serveis bàsics. A nivell urbanístic pensen que cal tornar a revisar el POUM de dalt a baix per saber què té el municipi, què necessita i de què pot prescindir.

En qualsevol cas, pensen que cap programa electoral es podrà imposar a la resta i tirar endavant, perquè en un consistori amb tretze places de regidor i deu llistes que s'hi presenten quedarà un mapa postelectoral molt fragmentat i ve un mandat en el que caldran amplis consensos. 

Emprenedors per Santa Cristina és una de les dotze llistes independents que s'han aglutinat amb la marca baixempordanesa Tots x l'empordà. En l'acte de presentació de Rico com a candidat, el cap de llista va comptar amb la participació de dos dels seus socis sota aquestes sigles: Josep Saballs, número 2 de Tots per Sant Feliu, i Dani Reixach, alcaldable de Junts per Palamós i Sant Joan. També va comptar amb el seu segon de la llista, l'arquitecte Carlos Bassó.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política