Norbert Botella trenca amb ERC de Calonge i Sant Antoni i passa a regidor no adscrit

Norbert Botella ja és regidor no adscrit a l'ajuntament de Calonge i Sant Antoni arran de les divergències sorgides dins d'Esquerra Republicana per escollir el seu alcaldable per les eleccions municipals del mes de maig. 

La crisi interna s'hauria començat a coure després de la renúncia per motius personals de Sergi Abad, que havia guanyat el procés de primàries. En una nova votació, Norbert Botella i Miquel Bell-lloch van postular-se com a caps de llista i el segon es va imposar en un resultat ajustat. Bell-lloch però també hauria renunciat per desavinences en la confecció de la llista. A pocs dies de la celebració d'una nova assemblea per desencallar la situació, Botella assegura que la "cúpula d'ERC" la va desconvocar i va ser una gestora qui va ratificar Bell-lloch com a candidat, que s'hauria fet enrere en la seva intenció de retirar-se. En declaracions a l'ACN, Botella va qualificar els fets "d'un 155" que "despulla" els militants dels seus drets i va anunciar que ja treballen en una nova candidatura "de quilòmetre zero". 

Aquest dijous, quan el ple ha fet efectiu el seu traspàs a regidor no adscrit, Botella ha demanat a tots els partits que defensen valors democràtics i el dret a decidir que no tinguin por a posar urnes. 

El portaveu d'Esquerra Republicana, Martí Fonalleras, ha donat les gràcies al regidor per la feina feta a Esquerra fins ara i li ha desitjat sort. 

Amb la conversió de Norbert Botella a regidor no adcrit, Esquerra Republicana es queda amb una representació de quatre edils. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política